Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Sarı, öğrencilere tablet hediye ediyor

Başkan Sarı, öğrencilere tablet hediye ediyor

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçemiz ilkokullarının 3. sınıflarında eğitim gören öğrencilere tablet hediye ediyor.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçemiz ilkokullarının 3. sınıflarında eğitim gören öğrencilere tablet hediye ediyor.
İlk gün 310 adet tablet öğrencilere dağıtılırken, bugünde 140 civarın da dağıtılacak tablet sayısı ile birlikte öğrencilere toplam 460 civarında tablet dağıtılmış olacak.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, seçim öncesi sözünü verdiği, İlçemiz Kapıdağ Yarımadasında öğrenim gören İlkokul 3. sınıf öğrencilerinin tümüne Tablet Bilgisayar ve her okula futbol, basketbol, voleybol toplarını CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte dağıtımına başladı.

Sırası ile Ocaklar İlkokulu, Ocaklar Ortaokulu, Halitpaşa İlkokulu, 18 Eylül Ortaokulu, M.G.O İstiklal Ortaokulu, Erdek Anadolu Lisesi, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erdek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlkokulu ve Nerime Yüksel Ortaokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Sarı, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramının yaklaştığı şu günlerde, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlere inancının tam olduğunu söyleyip, ``Umarım bu tablet bilgisayarlar derslerinizde ve dünyadaki yenilikleri takip edebilmenizde faydalı olacaktır`` sözleri ile ziyaretinin ilk bölümünü sona erdirdi.
Tablet Bilgisayarlarına kavuşan öğrenciler çok sevinçliydi
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın, bugün Karşıyaka Mahallesi’ne giderek buradaki okullarda eğitim-öğrenim gören öğrencileri ziyaret ederek hediyelerini vereceği bildirildi.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı